Type Club
Primary Activity Mountain Bike
Website
Geo
Address
Frydenborgvej 27
Hillerød
3400
Denmark
0
no votes yet
write a review

view on pinkbike
Hillerød MTB Klub er en mountainbike klub som har eksisteret siden 2014. Klubben holder til på det gamle Teglværk på Frydenborgvej i Hillerød og det er her vi mødes til vores ugentlige ture som primært køres i Gribskov.

Hos os er der plads til alle, både børn, unge og voksne og der er ingen krav til MTB færdigheder da vores fokus er at vi skal have det hyggeligt og sjovt med mountainbike som det fælles omdrejnings-punkt.

Vi uddanner løbende en række af vores medlemmer som MTB-trænere, så via dit medlemskab og trænernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike. Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert i skoven.

Vi lægger stor vægt på det sociale samvær i klubben og vi opfordrer alle medlemmer til at støtte op om og være aktivt deltagende i klubbens aktiviteter

Som medlem i klubben forventes det at du bidrager og deltager i det omfang du har mulighed for det, både ift. klubbens ture, men også hvis der er nogle andre opgaver, s.s events, arbejdsdage på klubbens teknik-bane og lign.

Nearby Trail Networks

titletrails
Gribskov 2 13 trails
Store Dyrehave 1 12 trails
Tokkekøb Hegn 33 trails

Review Hillerød MTB Klub

No reviews yet, be the first to write a review!

Login or Sign Up to write a review.
You must login to Pinkbike.
Don't have an account? Sign up

Join Pinkbike  Login
promote this listing